Copyright © 2010 by "DEKO"  ·  E-Mail: makedonskirubin@gmail.com
НАКИТ ВО СРЕБРО
        Добар дел од дизајнот на скапоцените камења од нашата лабораторија биваат вградени во филигран. Карактеристичен за ориентот чија европска потра е токму Македонија, привлекува големо внимание кај странските посетители, но и кај младата генерација клиенти.
Филигранот како би се кажало “има душа“! А речиси беше на работ на изумирање, “зачуден“ од распространувањето на евтин накит произведен индустриски и во големи серии.